Bijles van De Bijlesmeester

Individuele Bijles aan Huis door heel België!

Eerste bijles aanvragen!

Bijles

Het is enorm belangrijk dat uw kind met plezier naar school gaat.  Plezier op school en succeservaringen zijn essentieel voor de motivatie, efficiëntie en creativiteit van het leerproces van elke basis- & middelbare scholier. Bijles zorgt ervoor dat uw kind efficiënt kan leren: moeilijke theorie wordt simpel uitgelegd, leerstrategieën worden aangeleerd  en alle vragen worden beantwoord. Bijles biedt naast het normale schoolprogramma  precies die extra individuele ondersteuning  die de meeste leerlingen nodig hebben. De bijlessen van De Bijlesmeester worden bij u aan huis verzorgd, zodat uw kind op zijn/haar gemak is en leert om zich te concentreren op schoolwerk in de eigen leefomgeving. Onze ervaring leert dat individuele bijles in een eigen vertrouwde omgeving leidt tot de beste resultaten.

Kwaliteit van de bijles staat bovenaan bij de 500+ leerlingen die wij op dit moment zowel op de basisonderwijs als secundair onderwijs helpen. Wij zien ernaar uit om uw kind te mogen helpen en voelen ons vanaf het moment van kennismaken volledig verantwoordelijk voor uw kind.

Wij bespreken graag telefonisch met u hoe wij uw kind het beste kunnen ondersteunen. U kunt ons direct bellen of  ons “Maak Kennis” formulier invullen. De Bijlesmeester neemt binnen 1 dag contact met u op. De bijlessen kunnen indien gewenst al vaak binnen enkele dagen al van start.

Waarom Bijles?

De redenen om bijles te nemen kunnen erg verschillen. De ene leerling heeft concentratieproblemen, de andere misschien problemen met een leraar op school, weer een andere heeft wat moeite met een specifiek onderwerp van een vak. Al dit soort problemen zullen er uiteindelijk voor zorgen dat de prestaties van de leerling hieronder gaan leiden, dit is iets wat we willen voorkomen. Met meer dan 5 jaar ervaring op zak en na al meer dan 2000 leerlingen te hebben geholpen weet De Bijlesmeester altijd een passende oplossing voor het probleem te vinden.

In ons eerste telefonische kennismakingsgesprek zal met u daarom altijd de situatie uitgebreid besproken worden, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen, wat het probleem is en welke oplossing geboden moet gaan worden.

De eerste bijles:

Tevredenheid

Bij De Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Kwartje Gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Zelfvertrouwen

Onze dochter heeft veel geleerd in de bijlessen. Maar vooral ook veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Mariska van Buul

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

De eerste bijles: