Oefenmateriaal Basisonderwijs

Voor extra oefening of juist uitdaging!

Direct naar de Shop

Oefenmateriaal Basisonderwijs

De Bijlesmeester biedt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook oefenmateriaal voor kinderen in het basisonderwijs. Ideaal voor extra oefenen of alvast ter voorbereiding op het volgende schooljaar. Deze oefenboeken en flipkaartjes zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen en kunnen zowel tijdens de bijlessen als zelfstandig door kinderen gebruikt worden. Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem snel een kijk in onze webshop!

Oefenboeken en flipkaartjes

De Bijlesmeester heeft oefenmateriaal voor alle groepen van het basisonderwijs. Er zijn boeken voor Taal, Rekenen, Redactiesommen en Woordenschat. Met de flipkaartjes kunnen kinderen snel en gemakkelijk hun kennis testen of overhoord worden. De boeken en kaartjes zijn als E-Book (digitaal) en als hardcopy te bestellen.

Online
Leerwereld

In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan uw kind oefenen met vakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. De leerwereld is geschikt voor kinderen die extra oefening nodig hebben, meer uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden! Ook bevat de leerwereld voor alle onderwerpen uitlegvideo’s.

GRATIS Oefenbladen

Wij bieden voor elke groep gratis oefenbladen voor de vakken Taal en Rekenen. Deze oefenbladen zijn kleine onderdelen uit de oefenboeken waarmee uw kind alvast aan de slag kan. Bevallen de oefenbladen? Dan kunt u altijd de volledige oefenboeken via de webshop kopen. U kunt de oefenbladen gratis downloaden via de onderstaande link.

Ervaringen van leerlingen en ouders

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Kwartje Gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Koop Oefenmateriaal: