Wacht! Lees dit eerst voordat u de oefenbladen download…

“Is Uw Kind Al Zomerproof?”

Bij zomervakantie denken we natuurlijk aan spelen, vrij zijn en genieten van het heerlijke weer! Toch is de zomervakantie juist hét moment om na te denken over thuis oefenen. Waarom?

Vergelijk leren met spieren trainen. Het zou toch zonde zijn om tien maanden lang elke dag uw spieren te trainen en vervolgens al uw opgebouwde spieren kwijt te raken door twee maanden niets te doen?

Hou daarom de leerspieren van uw kind tijdens de zomer in vorm door op een ‘leuke’ en ‘ontspannen’ manier te blijven oefenen. Zo blijft de geleerde kennis behouden en kan uw kind volgend jaar vol vertrouwen starten met het nieuwe schooljaar.

Krijg nu 75% zomerkorting en verras uw kind met het beste en leukste leerpakket voor tijdens de zomervakantie!

Dit is wat u krijgt:

Het oefenboekenzomerpakket voor leerjaar 1:

  • 6 oefenboeken (e-books) met elk meer dan 60 pagina’s, zo hoeft u nooit meer te zoeken naar goed oefenmateriaal.
  • Honderden oefenopgaven verdeeld per vak en onderwerp, zodat uw kind zonder afleiding kan oefenen met specifieke onderdelen. (Ideaal om talenten verder te ontwikkelen en zwakke punten weg te werken).
  • Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op de eindtermen, zodat uw kind die zorgeloos haalt en niet bang hoeft te zijn voor onaangename verrassingen.
  • De antwoorden van de oefenopgaven staan achteraan in het boek, waardoor uw kind volledig zelfstandig kan oefenen en u als ouder niet constant hoeft te verbeteren.

In de afgelopen 8 jaar hebben al meer dan 12.000 ouders onze oefenboeken gebruikt om de leerontwikkeling van hun kind positief te stimuleren.

Met deze oefenboeken wordt leren niet alleen leuker … U geeft ook een boost aan het zelfvertrouwen van uw kind.

U zult ontdekken:

  • Hoe u uw kind optimaal kunt voorbereiden op de eindtermen, zodat stress en onzekerheden volledig verdwijnen bij uw kind.
  • Wat het positieve effect is van dagelijks oefenen (Elke dag weer spreken we ouders die verbaasd zijn over het grote verschil dat een klein beetje oefening maakt.)
  • Wat het simpele geheim is voor meer leerplezier en minder schoolstress.

De boeken helpen uw kind te oefenen met de leerstof van het huidige schooljaar en bereiden uw kind voor op de stof van het komende schooljaar. Zo blijft leren uitdagend en dat maakt de boeken perfect om in de zomervakantie te gebruiken.

Dit is wat u moet doen:

Normaal gezien verkopen wij de pakketten met alle onderdelen voor de zomer voor 104 euro in onze webshop. Alleen nu, bij het begin van de zomer, krijgt u toegang tot alle 6 de boeken voor 27 euro. Dat is maar 4,50 euro per boek!

Als u het betaalproces hebt afgerond, ontvangt u direct de boeken in uw mailbox, zodat u vandaag nog kunt starten met oefenen.

U krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie.

Twijfelt u of oefenboeken de beste oplossing zijn voor uw kind? Wij staan 100% achter onze oefenboeken en weten zeker dat ze ook uw kind zullen helpen. U kunt daarom onze oefenboeken vrijblijvend uitproberen op basis van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie.

U ontvangt de oefenboeken direct in uw mailbox, dus u kunt ze meteen bekijken.

Komt u er tijdens het oefenen achter dat oefenboeken niet de beste oplossing zijn voor jullie? Laat het ons dan binnen de veertien dagen weten door een mailtje te sturen naar lesmateriaal@debijlesmeester.be of te bellen naar +32 (0) 4 320 70 87, dan geven we u meteen uw geld terug!

Dit aanbod geldt alleen voor u en is alleen vandaag geldig. Bespaar nu 75% en start onmiddellijk met oefenen voor maar 27 euro.

Normale prijs: 104 euro

U bespaart: 75%

Uw prijs: 27 euro

BESTEL NU
PS Indien u meteen naar beneden hebt gescrold, hier in het kort het aanbod:

We bieden u eenmalig 75% zomerkorting op ons oefenboekenpakket voor de zomer (bestaande uit 6 oefenboeken van meer dan 60 pagina’s). Daarmee oefent uw kind zelfstandig met specifieke onderdelen van rekenen, taal en vraagstukken.

Normaal kosten deze 6 oefenboeken 104 euro in onze webshop, maar bij het begin van de zomer kunt u vandaag nog toegang krijgen voor maar 27 euro.

U krijgt 14 dagen 100%-tevredenheidsgarantie op de oefenboeken, dus u kunt ze gerust vrijblijvend uitproberen. Bent u niet tevreden? Laat het ons weten en u krijgt direct uw geld terug.

Klik hier en maak gebruik van dit eenmalige aanbod, en ontvang meteen de oefenboeken in uw mailbox.